Emma Stone félmeztelen ! Ettől eláll a lélegzeted !

Emma Stone az egyik legismertebb és legkedveltebb színésznő Hollywoodban. Számos nagy sikerű film főszereplője volt, és számos díjat nyert a munkájáért. Ez a cikk az életrajzát, karrierjét és sikereit fogja bemutatni.

Emma Stone 1988-ban született az Arizonai Scottsdale-ben. Szülei divattervezők voltak, és Stone édesanyja tanította a zenei előadást. Stone gyerekként színjátszásra járt, majd 15 évesen elkezdett dolgozni a Valley Youth Theatre-ben.

emma-stone-nude-academy-award-42.jpg

A többi pucér képét itt találod.

Stone karrierje a televíziós és filmes szerepléssel kezdődött. Első szerepe a VH1 In Search of the New Partridge Family című műsorában volt, majd megjelent a Malcolm az árnyékban és a The Suite Life of Zack & Cody című tévésorozatokban is. Első filmszerepét a Superbad című filmben kapta, amelynek nagy sikere volt.

Stone karrierje igazán felívelt, amikor a Zombieland című horrorvígjátékban szerepelt. A film nagy siker volt, és Stone-t az A-listás színésznők közé emelte. Ezután számos nagy sikerű film következett, többek között a Könnyű nőcske, a The Help és az Amazing Spider-Man. Utóbbi filmben játszotta Gwen Stacy szerepét.

Stone 2016-ban megkapta az első Oscar-díját a Legjobb Női Főszereplő kategóriában a La La Land című filmben nyújtott alakításáért. Az énekesnőként és színésznőként is sikeres Stone számos más díjat is nyert, köztük egy Golden Globe-díjat is.

Stone nem csak színészként dolgozik, hanem természetvédelmi szervezetekkel is együttműködik. Ő a Minden Szőrös Állatért Alapítvány nagykövete, amely segít a menhelyi állatoknak az új otthonuk megtalálásában.

Összességében Emma Stone az egyik legtehetségesebb és legsikeresebb színésznő Hollywoodban. Karrierje során számos kihagyhatatlan alakítást nyújtott, és számos díjat nyert a munkájáért. A jövőben további nagy sikerű filmekben szerepel majd, és továbbra is keményen dolgozik azon, hogy karrierjét a csúcsra emelje.