Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pikáns, erotikus celeb képek

Celeb Fotók, sztár akt képek

Merci,Való Világ szexbotrányba keveredett sztárja

Való Világ tizedik szériájának egykori szereplője, VV Merci egy felnőtteknek szóló oldalon kínálja intim felvételeit. A fiatal lány eredetileg nem szeretett volna beszámolni követőinek a felnőttfilmes karrierjéről, de mivel a hír szárnyra kapott, végül megszólal Instagram-oldalán:

egy hosszú bejegyzésben, őszintén leírt mindent, amit a rajongóinak tudniuk kell.

VV Merci felvételei egy olyan oldalon tekinthetők meg, amely webkamera-modellek és párok élő, online előadásait kínálja a nézőknek. Hogy szégyellné ezt a döntést, az a bejegyzéséből nem derül ki, a soraiból azonban érződik némi sértettség. Állítja:

nem akart ezzel foglalkozni, de természetes, hogy szükség esetén megvédi magát, és a saját szemszögéből is leírja a történteket, elmondása szerint >> összeköti a kellemeset a hasznossal  

Merci arra is kitér, hogy az erotikus karrier nem bűn: nem olyan, mint a lopás vagy a csalás, mégis tudja, hogy rengetegen elítélik majd miatta.

sex.jpg

Meztelen képek itt.

 

 Britney Spears meztelen

332462.jpg

Britney Spears George Clooney, Scarlett Johansson és Kate Moss nyomdokaiba lépve egy magáról készült meztelen fotót ajánlott fel egy külföldi aukciós portál számára. A kép eladásából származó összeget jótékony célra ajánlotta fel.
Korábban is volt már erre példa: volt sztár, aki a pénzt a rákkutatás segítésére, a kutatások finanszírozására ajánlotta fel. Korábban Kate Moss is végrehajtott már hasonlóan jótékony cselekedetet: a világhírű Swarovski kristályokból készült ruha modelljeként gyűjtötte az adományokat.  
Britney most nem kevesebbre vállakozott, mit arra, hogy egy térdnadrágban pózoljon egy világhírű fotóművész kamerája előtt. A festmény eladásából származó összeget egy rossz körülmények közt felnövő gyermekek megsegítésére létrejött alapítványnak ajánlotta fel az énekesnő.

Még több celeb sex itt.süti beállítások módosítása