Natalia Oreiro erotikus képei

Natalia Oreiro egy Argentín színésznő, énekesnő és televíziós személyiség, aki a dél-amerikai országban és a világ más részein is nagy népszerűségnek örvend. Karrierje során számos sikersorozatban és filmekben játszott, valamint számos slágert énekelt.

natalia-oreiro-erotikus-1.jpeg

Oreiro 1977-ben született Uruguayban, és már fiatal korában színészi karrierre vágyott. 1994-ben megnyerte az Uruguayi Nemzeti Televízió ifjúsági tehetségkutatóját, amelynek köszönhetően rövid időn belül szerepet kapott az "Inconquistable Corazón" című sorozatban. A sorozatban nyújtott alakításáért a kritikusok dicsérték, és azonnal felkeltette a nézők figyelmét.

1998-ban Oreiro már az egész spanyol nyelvterületen ismertté vált, amikor a "Muñeca Brava" című sorozat főszereplőjeként tűnt fel. A sorozat hatalmas siker lett, és számos országban vetítették. Az Oreiro által játszott Milagros karaktere nagyon népszerű lett, és a sorozat zenei témája, az "Cambio Dolor" is világszerte ismertté vált. Az énekesnő ezzel a számmal indult az 1998-as Viña del Mar-i Zenei Fesztiválon, és megnyerte a fődíjat.

Az énekesnő karrierje nem állt meg a színészetnél, és 2000-ben megjelent első albuma, az "Natalia Oreiro". Az albumon szereplő dalok nagy népszerűségnek örvendtek, és a "Cuesta Arriba, Cuesta Abajo" című dal is nagy siker volt. Az énekesnő további albumai is sikeresek lettek, és több dalt írt magának.

natalia-oreiro-erotikus-3.jpg

Oreiro 2002-ben ismét a tévé képernyőjére tért vissza, ezúttal a "Kachorra" című sorozatban. Az énekesnő ebben a sorozatban is szerepet kapott, és a "Me Muero de Amor" című dal ismét nagy siker volt. A sorozat a dél-amerikai országokban nagyon népszerű volt.