Jenna Ortega - Wednesday

Jenna Ortega egy fiatal és tehetséges amerikai színésznő, aki a közelmúltban jelentette be, hogy a Netflix új sorozatának, a "Wednesday"-nek a főszereplője lesz. A sorozat a "The Addams Family" című klasszikus családi vígjáték spin-offja lesz, és a főszereplő Morticia és Gomez Addams fiatal lányáról fog szólni.

Jenna Ortega a rajongók körében már régóta ismert, elsősorban a Disney Channel sorozatokból, mint a "Stuck in the Middle" és a "Bunk'd". De ő nem csak színésznő, hanem aktivista is, aki elkötelezett a társadalmi igazságosság és a környezetvédelem ügye mellett. A színésznő tavaly egy kampányban vett részt, amely a rendőri erőszak áldozataira hívta fel a figyelmet, és idén is fontosnak tartotta, hogy beszéljen az afroamerikai közösség jogainak fontosságáról.

5d1cae5d978be0e53761bb8dac652945.jpg

A "Wednesday" sorozat azonban az első olyan projekt, amelyben Ortega a főszereplő szerepet játszik, és ez számára nagy lehetőség, hogy bebizonyítsa tehetségét és képességeit. A sorozatot Tim Burton rendezi, aki a "Batman visszatér" és az "Én, a szellemirtó" című filmek rendezője is volt, így biztosak lehetünk benne, hogy a "Wednesday" kreatív és látványos lesz.

Összességében Jenna Ortega Wednesdayje új és izgalmas lehetőséget kínál a színésznő számára, hogy a közönség számára megmutassa, milyen sokoldalú tehetség. A sorozat rajongói már izgatottan várják az első részeket, és kíváncsian várják, hogy Ortega hogyan alakítja majd a Morticia és Gomez Addams legendás karaktereinek lányát.