A deepfake celeb szexképekről, és oldalakról röviden

Deepfake technológiával létrehozott videók és képek egyre gyakrabban jelennek meg az interneten. Ezek az általában trükkös módokon manipulált anyagok megjeleníthetnek olyan embereket, helyzeteket vagy eseményeket, amelyek sosem történtek meg, vagy mások megjelenítésére használhatják a valós anyagokat. Bár a deepfake videók néha viccesek vagy szórakoztatóak lehetnek, azok számos káros hatást is képesek kiváltani. Itt egy példa, ahol Jessica Alba -t tömik.

Az egyik legnagyobb probléma a deepfake videókkal, és képekkel az, hogy azokat bűnözők és politikai tevékenységet végzők is felhasználhatják azzal a céllal, hogy hamis narratívákat hozzanak létre és befolyásolják az emberek véleményét. A deepfake videókban egy személy úgy tűnhet, mintha olyan dolgokat mondana, amelyeket sosem mondott volna, vagy olyan cselekedeteket végezne, amelyeket sosem hajtott volna végre. Ezek a videók tehát alkalmasak lehetnek arra, hogy hamis híreket és hamis tudományos adatokat terjesszenek, ami súlyos következményekkel járhat.

 

images.jpg

(Britney Spears fake)

A deepfake videók másik veszélye az, hogy megfosztják az embereket azzal a lehetőséggel, hogy saját szemükkel lássanak és halljanak dolgokat. Amikor egy deepfake videó megjelenik, az emberek gyakran nehézségekbe ütköznek abban, hogy megkülönböztessék a valóságos és hamis információkat, és ennek következtében elbizonytalanodhatnak az igazság felől.

A deepfake videók másik negatív hatása az, hogy azok személyiségi jogokat sértethetnek. A videókban szereplő emberek hozzájárulása nélkül készülhetnek, és ezek a videók hamis színben tüntethetik fel azokat, akik azokban megjelennek. Ezek a videók tehát akár hatalmas károkat is okozhatnak az érintetteknek, akiket azokban megbélyegezhetnek vagy jogilag elkötelezettségbe vonhatnak.

Végül, a deepfake videók káros hatása az emberi kapcsolatokra is kihat. Amikor az emberek elkezdik észrevenni, hogy az interneten fellelhető videók valójában hamisak lehetnek, a bizalomhiány növekedéséhez vezethet.